RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Дистанційне навчання та канікули в школах: в яких областях пішли на жорсткі заходи через COVID-19

Через погіршення епідеміологічної ситуації на тлі нової хвилі коронавірусу в цілих областях і дитячі сади переходять на дистанційне навчання.

Як навчатимуться діти в різних областях, дізнавався "Апостроф".

Всім освітнім установам Львівської області, крім закладів дошкільної освіти та спецустанов, рекомендують перейти на дистанційний режим навчання з 9 березня. З 15 березня школярів можуть відправити на канікули.

У Закарпатській області обмежили відвідування навчальних закладів для учнів 5-11 класів, крім закладів дошкільної освіти та спецустанов.

В Ужгороді з 9 по 12 березня учні з 5 по 11 класи навчатимуться в дистанційному режимі, а учні початкових класів продовжать відвідувати школи. Обмеження не поширюються на дитячі садки.

В Одесі учнів 5-11 класів переведуть на дистанційне навчання з 15 по 19 березня, а з 22 по 26 березня шкіл ьніков відправлять на канікули. Для класів початкової школи також можуть організувати дистанційне навчання, але тільки за рішенням батьків і вчителя.

У Вінницькій області з 3 березня на дистанційне навчання перевели учнів 1-4 класів.

Також дистанційне навчання ввели в областях, які потрапили в "червону" карантинну зону: Чернівецькій, Івано-Франківській та Житомирській.

Раніше ми розповідали, що третя хвиля коронавірусу буде важкою, а українцям слід готуватися до десятків тисяч хворих.