RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Названо чотирьох найбільш слабохарактерних чоловіків за знаком Зодіаку - об них багато хто може витирати ноги

Кожна людина має слабкі і сильні сторони, і чоловіки не є винятком з правил. Астрологи назвали найбільш безхарактерних і слабких чоловіків за знаком Зодіаку.

Про це пише zen.yandex.ru.

Риби

Ці чоловіки не відрізняються витривалістю і силою характеру, часто їхнім партнеркам доводиться брати рішення проблем на себе. Чоловікам-рибам часто здається, що всі їх ображають, і їх дійсно легко вибити із звичної колії критикою або колючим зауваженням. Вони відразу ображаються і йдуть в себе, стають меланхолічними і сумними. Найбільше їх ображають навіть не зауваження, а нестача співчуття, ігнорування їхньої особистості, відсутність турботи з будь-якого боку: дружини, коханої, друзів, рідних і навіть керівництва.

Телець

Для Тельців найголовнішим бичем стає потурання власним слабкостям. Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, відносяться до цілеспрямованих і заповзятливих особистостей, але нерідко вони готові зійти з наміченого шляху, піддавшись спокусам.

Тельці не люблять ділитися і відрізняються скупістю. Всім відома їхня практичність і схильність до накопичення. Тут можлива повна залежність від грошей, часто Тельці стають "рабами багатства", готовими на найгірші вчинки заради того, щоб роздобути кілька купюр.

Діва

Чоловіки - Діви завжди відчувають легку недовіру з боку оточуючих, адже вони народилися під знаком Зодіаку жіночої статі. Звичайно, вони не відрізняються жіночністю або слабохарактерністю, яка властива слабкій статі, проте і сильними особистостями їх можна назвати з великою натяжкою.

Це дуже критичні, буркотливі і неуважні персонажі, вони постійно будуть шукати предмет для причіпок і критики.

Авантюризм і сміливість - це не про них. Вони не виносять того, що непередбачувано і небезпечно, а будь-яка авантюра - це свого роду "рулетка".

Терези

Терези не люблять брати відповідальність на себе, тому намагаються якомога швидше перекласти її на чужі плечі. Ця слабкість характеру проявляється як в особистому житті, так і професійній сфері. Їм необхідно для особистого спокою, щоб рішення залишалося за ким-небудь іншим.

Це дуже невпевнені в собі люди з уповільненою реакцією. Такі чоловіки постійно сумніваються і бувають вкрай невпевненими в прийнятті важливих рішень. Навіть якщо чоловіки Терези і починають після довгих і болісних роздумів діяти, то, як правило, це буває найпростіший варіант з усіх можливих.

Не варто думати, що серед цих знаків Зодіаку всі чоловіки є слабаками по життю. Тут багато що залежить від виховання хлопчиків і того, що було закладено в дитинстві, які пріоритети були розставлені в ранній молодості і в підлітковому віці.

Раніше астрологи розповіли про найрозумніших представниць гороскопу.