RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Названо найкращі средньорозмірні позашляховики - стануть ідеальним вибором для сім'ї

Автомобільний експерти назвали п'ятірку кращих розкішних позашляховиків середнього розміру, які користуються найбільшою популярністю для сімейних поїздок.

Відповідний рейтинг опубліковано на сайті cnet.com.

Kia Sorento

При покупці цього автомобіля існує вибір різних силових агрегатів. На додаток до варіантів вбудованого двигуна 4-го типу з атмосферним і турбонаддувом, Sorento пропонує гібрид. Незалежно від того, який двигун знаходиться під капотом, машина досить зручна в управлінні.

Genesis GV80

Цей автомобіль має привабливий стиль як всередині, так і зовні, до того ж він досить місткий. Додатковий 3,5-літровий V6 видає 375 кінських сил, але при цьому це не спортивна машина, вона стійка на шосе та забезпечує м'яку їзду. При покупці пропонується безліч технологій, серед яких улюблені інформаційно-розважальні системи.

Lamborghini Urus

Цей автомобіль набирає швидкість 100 км / год за 3,6 секунди. Це забезпечує його 4,0-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом, який видає 641 к.с. Зовні - це сукупність гострих кутів, а всередині виглядає як відмінний винищувач, завдяки потужному вузлу перемикача передач, який лежить трохи нижче інформаційно-розважальних екранів.

Dodge Durango SRT

Цей автомобіль оснащений двигуном V8 потужністю 475 к.с., який приводить в рух всі чотири колеса і дозволяє розігнати позашляховик до 100 км / год всього за 4,4 секунди. У нього достатньо місця як для вантажів, так і для пасажирів.

Toyota Venza

У поєднанні з трьома електродвигунами його 2,5-літровий двигун забезпечує потужність 219 л.с . Цього може здатися мало, проте козир цього автомобіля - його економічність у витраті палива. Машина оснащена додатковим електрохромним люком, який може забезпечити прозорість або непрозорість одним натисканням кнопки, пропускаючи саме потрібну кількість сонця для даної ситуації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти назвали вісім машин з найбільш зручними сидіннями, що важливо для тих, хто проводить в машині багато часу.