RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

"Слуга народу" готується до реформи: що розглянуть на з'їзді партії

На з'їзді партії "Слуга народу" буде прийняте рішення про створення нового органу управління політичної сили, що підсилить роль її регіональних структур.

Про це "Апострофу" розповів заступник голови фракції "Слуга Народу" в парламенті, член вищої ради партії Артем Культенко, коментуючи ініціативу запровадження нової організаційної структури на з'їзді 13 березня.

"Після проходження етапу місцевих виборів у нас з'явився кістяк партії на всіх рівнях. Це депутати і голови ОТГ, а також активні люди, як просто прийшли допомагати на виборах. Усі вони хочуть та можуть займатись розбудовою партії. Зараз ми бачимо, що для управління такою великою структурою потрібен новий формат, коли в орган управління входять представники обласних організацій. І такий орган буде сфокусований на регіональній політиці та місцевому рівні", - зазначив Артем Культенко.

Крім того, за словами парламентаря, якщо раніше управління партією відбувалося винятково Вищою радою партії, то зараз буде створено ще один орган управління, який займатиметься обласним та місцевим рівнями.

Артем Культенко також повідомив, що у новий орган увійдуть усі голови обласних організацій.

"Хочу зазначити, що відбувалася ротація очільників обласних організацій партії. Це не означає, що ті, кого ми змінюємо, проявили себе погано. Ми даємо можливість іншим спробувати свої сили в партійній роботі на місцях. По-перше, це досвід, по-друге – більш тісна комунікація з виборцями. Це сприятиме більш ефективній роботі", – підсумував заступник голови фракції.

Також стало відомо, що Олександр Дубінський зареєструвався як делегат на з'їзд партії.

Нагадаємо, Артем Культенко та Олександр Дубінський були політичними кураторами Київської області на місцевих виборах 2020 року від провладної партії.

Як писав "Апостроф", соціологічне дослідження, проведене на початку березня 2021 року, засвідчили невелике підвищення рейтингу президента України Володимира Зеленського, а партія "Слуга народу" все ще є найпопулярнішою серед українців.