RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Названі кращі мотоцикли для новачків - приваблюють безпекою і надійністю

Мотоцикли завжди приваблюють любителів екстриму. Яка модель краще підійде для новачків? На що звертається увага в першу чергу: ціна, класовість, функціональність? Пропонуємо вам ТОП 5 моделей для новачків.

Про це пише сайт Hyperlook.

Yamaha YBR125

Малокубатурний, легкий мотоцикл Ямаха. Рік випуску - 2004. Модель універсальна, з якою може впоратися будь-який бажаючий, навіть без досвіду водіння. Легко набирає швидкість.

Bajaj Dominar 400

Дана модель належить до більш дорогого і важкого сегменту, хоча вона і має більш спокійний характер. У минулому році Bajaj Dominar 400 був дещо вдосконалений і доукомплектований двома розподільними валами, в результаті чого потужність зросла до 40 к.с. при 35 Н / м.

Honda PCX150

Стійкий, простий в управлінні скутер, який виробники укомплектували неймовірною кількістю характеристик. За рахунок регулярних оновлень моделі вона не втрачає своєї популярності, і є ідеальним рішенням для «новачка». Має здатність розганятися по рівній дорозі до 120 кілометрів на годину, при цьому перегріву не допускає водяне охолодження.

Piaggio MP3300

Італійська модель з преміум сегменту, яка має футуристичний дизайн. Особливість: наявність двох коліс спереду, якими можна керувати окремо за рахунок особливої конструкції підвіски. Може розганятися до 110-120 кілометрів на годину.

Honda Steed 400/600

Дана модель важче скутера, малокубатурна. При цьому її зовнішній вигляд приваблює не тільки новачків, а й досвідчених байкерів. Хонда - це надійність, зручна висота і можливість розганятися до 120 км / год.

На ринку представлений величезний асортимент мотоциклів, байків, скутерів як для новачків, так і для профі. І кожен зможе підібрати для себе підходящу модель за характеристиками, габаритам, дизайну і ціні.

Як писав "Апостроф" раніше, названі десять кращих мотоциклів - приваблюють надійністю і маневреністю .