RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Під підозрою навіть рідні: хто міг вбити 7-річну дівчинку під Херсоном

З'являються нові подробиці жахливого вбивства Марії Борисової в селі Щасливе в Херсонській області. У слідства з'являється все більше запитань і нестиковок у справі, а жителі села вже готові на самосуд, тільки б дізнатися, хто вбив дитину.

Про це написав Назар Приходько в Facebook.

Ситуація в селі стає все напруженішою. Адже незрозуміло, як десятирічний брат не в змозі пояснити куди і як пропала його молодша сестра. І чому тіло дівчинки було виявлено в тому місці, де до цього тричі прочісували кожен кут. За інформацією мешканців села мама, дівчинки зловживає алкоголем, а батько вживає наркотики, тому не відомо, яку роль вони могли зіграти в даному злочині.

У зв'язку з тим, що дитина була не просто жорстоко вбита, а ще й зґвалтована, під підозру повинен потрапити кожен дорослий житель даного села. І через детектор брехні слід пропустити не тільки батька загиблої та її брата, а й інших жителів Щасливого.

Наразі одним з головних підозрюваних є батько Маші, який давно в розлученні з мамою і, можливо, вживає наркотики. Крім того, є інформація, що перед тим, як зникнути, дівчинка бігла на зупинку зустрічати тата, який часто давав їй гроші.

Але не варто скидати з рахунків і власника сараю, в якому був знайдений труп дівчинки. Адже не зрозуміло, як в місці, яке багато разів було обстежено співробітниками поліції з собаками, саме господар будівлі знайшов мішок з тілом дитини. Є питання у слідства і до хрещеного батька загиблої, тому що саме до нього привели пошукові собаки.

Слідству належить встановити, в яких відносинах були всі троє і розкрити цей жахливий злочин.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, тіло Маші Борисової знайшли в мішку за старим сараєм.