RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

У МОЗ назвали області, де критична ситуація з госпіталізацією хворих на COVID-19

Станом на неділю, 14 березня, рівень госпіталізації хворих на коронавірус перевищено в Києві і ще восьми областях України. У "червоній" карантинній зоні залишаються чотири регіони.

Про це свідчать дані, що містяться на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Сама критична ситуація з госпіталізацією склалася в Івано-Франківській області, де 14 березня показник на рівні 123,6 при нормі 60 на 100 тисяч населення. У Вінницькій області цей показник сягає 123,5.

Також зараз перевищені показники в Києві (76,7), Житомирській (92,3), Закарпатській (86,5), Миколаївській (87,2), Тернопільській (60,1), Хмельницькій (71,1) та Чернівецькій областях ( 90,1).

Зони карантину в Україні станом на 14 березня:

  • "червона" зона - Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська та Чернівецька області;
  • "помаранчева" зона - Київ, Вінницька, Донецька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька і Черкаська області;
  • "жовта" зона - Волинська, Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Харківська, Херсонська і Чернігівська області.

Вимогам "зеленої" зони не відповідає жоден регіон України.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні зростає кількість хворих COVID-19, не виключено, що в країні буде введено черговий жорсткий локдаун.