RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Під Києвом в ДТП загинув водій найбільш безпечного авто на світі: фото

Біля української столиці на Варшавській трасі потрапив в смертельну аварію водій Volvo XC 90, який називають найбезпечнішим автомобілем в світі.

Фото наслідків жахливої ДТП опубліковано на Facebook-сторінці "ДТП. Київ".

Як видно на знятих кадрах, легковий автомобіль врізався в фуру, яка перебувала перед ним. Судячи із зовнішнього вигляду машини, яка перетворилась на купу металу і пластику, удар був великої сили. Ймовірно, автомобіль рухався на величезній швидкості.

За попередньою інформацією, аварія сталася над ранок, 18 березня, коли пасажири, а, можливо, і водій, перебували в напівдрімоті. Машина врізалася у вантажівку, що пригальмувала на світлофорі.

"Найбезпечніший автомобіль в світі Volvo XC 90 безсилий перед нашими водіями: люди їхали всю ніч з Ковеля, пасажири із сильним алкогольним сп'янінням, загиблий водій - поки невідомо", - уточнили в підписі до опублікованих знімків.

Як повідомляв "Апостроф", в четвер, 18 березня, в Хмельницькій області сталася смертельна аварія за участю військової вантажівки і легкового автомобіля, в результаті якої загинуло троє людей.