RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Названо найбільш економічні та комфортні міські авто - їздити на них в задоволення

Експерти зібрали найкомфортніші і економічні автомобілі, які ідеально підійдуть для поїздок по місту.

Список найкращих авто представив портал whatcar.

10. Suzuki Ignis 1.2

Це дійсно вражаючий позашляховик, який дуже дешевий в експлуатації. Ця версія вже не випускається, але ви можете знайти безліч старих екземплярів в продажу.

9. Suzuki Ignis 1.2 Dualjet Hybrid.

Оновлена модель ще більш економна як по місту, так і в цілому. Фактично, ця версія Ignis пов'язана з Toyota Yaris як найекономічнішим автомобілем, який коли-небудь тестували.

8. Lexus ES 300h

Lexus ES просторий, зручний і здебільшого тихий. Більш того, експлуатаційні витрати авто набагато нижче, ніж у конкурентів з дизельними двигунами.

7. Toyota RAV4 2.5 Hybrid

Його 2,5-літровий бензиново-електричний гібридний двигун плавно перемикається між бензиновим і електричним двигуном, а всередині досить місця для пасажирів і багажу. Це дуже надійний вибір.

6. Toyota Prius 1.8 VVTi

Prius - один з батьків-засновників гібридного автомобілебудування, тому не дивно, що він знаходиться у верхній частині цього списку.

5. Hyundai Kona 1.6 GDi Hybrid.

Kona - прекрасний вибір, якщо вам потрібен невеликий позашляховик, який також є економним. Це авто вражає великою кількістю стандартного комплекту і пристойною інформаційно-розважальною системою.

4. Toyota Corolla Touring Sports 2.0 VVT-i Hybrid

Як і Toyota Prius, ця універсальна версія провідного гібридного автомобіля є найбільш ефективною в місті, хоча вона також економна в усьому іншому.

3. Toyota Yarus 1.5 Hybrid

Це авто порадує комфортабельною їздою і щедрими стандартними характеристиками. Найважливіше, що є безліч старих версій Yaris за прийнятною ціною.

2. Toyota Yaris 1.5 Hybrid (остання модель)

Останній Yaris не тільки відповідає своєму старшому побратиму в місті з точки зору економії палива, але і значно перевершує його в цілому. Покоління Yaris пропонує акуратне управління і бадьору продуктивність.

1. Toyota RAV4 2.5 VVT-i Hybrid 2WD

Останній позашляховик RAV4 є найефективнішим автомобілем рейтингу. Експерти зійшлися на думці, що його сенсаційна економія палива дозволяє легше пробачити інші недоліки RAV4.

Раніше ми називали автомобілі, які найменше дешевшають з часом.