RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

У цирку Казані побилися слони: епічна битва потрапила на відео

У цирку Казані сталася бійка двох слонів. Тварини, а ними виявилися дві слонихи, раптово почали проявляти агресію. Виставу довелося перервати - люди злякалися несподіваної поведінки тварин.

Про це повідомляє Lenta.

Конфлікт двох тварин в цирку Казані стався 21 березня. Під час масштабної програми "Шоу слонів і магія цирку" одна з слоних повалила іншу на бік і почала виштовхувати її хоботом. Дресирувальники намагалися зробити все, щоб розборонити тварин, але всі спроби були марні.

На щастя, під час "розборок" ніхто не постраждав, люди встигли залишити приміщення і відвести дітей якнайдалі від тварин.

Андрій Дементьєв-Корнілов, який працює дресирувальником у одному з цирків Москви, заявив, що інцидент стався через конфлікт двох слоних. За його словами, у них матріархат, і іноді так буває, що вони починають ділити першість, намагаючись з'ясувати, хто ж з них справжній господар.

Фахівець додав, що слони - дуже розумні тварини, в їх групі бувають різні відносини, але конфліктні випадки зустрічаються дуже рідко. Зазвичай, слони уособлюють слово "сім'я", вони завжди в дружніх стосунках і готові підтримувати один одного.


Як писав "Апостроф" раніше, у Києві "замінували" цирк і будівлю міністерства - там шукали чоловіка з бомбою.