RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

У Тернополі посилили карантин: мер перерахував заборони

У Тернополі обмежать роботу закладів громадського харчування і переведе старшокласників на дистанційне навчання, щоб запобігти поширенню коронавірусної інфекції.

Про це повідомив мер Тернополя Сергій Надал на засіданні міського штабу з боротьби з коронавірусів, яке транслювалося на Facebook.

За рішенням штабу, правоохоронним органам, Госпотребслужбе спільно з муніципальною інспекцією доручили посилити контроль за роботою закладів громадського харчування, яким дозволено приймати відвідувачів до 22.00. Робота нічних розважальних закладів в найближчі вихідні і на наступному тижні має бути заборонена.

Також в Тернополі буде введене обмеження в роботу таксі: водії та пасажири повинні бути обов'язково в масках, а в одному авто може бути не більш, ніж 3 пасажирів. Машини повинні регулярно дезінфікувати.

У закладах, де надають послуги населенню, спілкування з клієнтами має здійснюватись виключно з використанням захисного скла і масок, прийом відвідувачів обмежать, щоб не було скупчень людей.

З понеділка, 29 березня, учнів 5-11 класів в міському штабі по боротьбі з коронавірусів рекомендують перевести на дистанційне навчання до стабілізації ситуації. Молодші школярі розпочнуть навчання після канікул безпосередньо в класах. Дитячі садки та позашкільні установи продовжать роботу в звичайному режимі.

Як повідомляв "Апостроф", в четвер, 25 березня, у Дніпрі посилили заходи карантину через стрімке поширення COVID-19.