RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

З Днем сміху! Підбірка найкращих розіграшів для рідних, друзів і колег

У четвер, 1 квітня, в Україні та інших країнах світу відзначають День сміху. У цей день прийнято жартувати, сміятися і влаштовувати забавні розіграші.

"Апостроф" зібрав кращі розиграші і жарти до 1 квітня.

Як розіграти чоловіка або дружину 1 квітня

В тюбик зубної пасти можна закачати сметану. А душ у ванній кімнаті направляється на потенційну жертву і змішувач перемикається на душ.

Смішний розіграш для всієї родини 1 квітня

У каструльку наливається вода, закривається зверху листом паперу, перевертається вверх дном, ставиться на рівну підлогу або навіть краще стіл, папір витягується. Вода не витікає. Один з членів сім'ї бачить каструлю, що заважає, і піднімає її. Результат очевидний.

***

Як варіант замість каструлі береться скляна банка літрів на 3-5 і ставиться там, де це перешкодить потенційній жертві, яка бачить воду і їй просто доводиться ламати голову, як обійтися з найменшими жертвами.

Телефонні розіграші

Телефонуєте приятелеві і просите, щоб не відповідав на телефонні дзвінки протягом десяти хвилин, оскільки на лінії працює телефоніст і його може ударити струмом. Через кілька хвилин передзвонюєте, і якщо піднімають слухавку, видаєте несамовитий крик.

***

Телефонуєте приятелеві і монотонним голосом говорите: "Привіт! Ви подзвонили в сервісний центр. Щоб натиснути один, натисніть один. Щоб натиснути два, натисніть два. Щоб натиснути три, натисніть три ..."

Жорстокий розіграш для колег

Якщо у вашому офісі стеля з навісної плитки, гріх цим не скористатися для того, щоб порадувати улюблених колег. Приходите раніше, акуратно виймаєте одну плитку і вставляєте на її місце роздруковану картинку когось чи чогось страшного. Хочете - дівчинку з "Дзвінка" або клоуна з "Воно", хто вам більше подобається. Можна фото найбільш занудного клієнта, що викликає жах у всієї контори.

"Щур" для колег

Беремо маленький буряк з довгим хвостиком, наполовину запихаємо в картонну коробку з-під чогось їстівного, а хвостата частина нехай стирчить назовні. Кладемо в не саме помітне офісу так, щоб ваші колеги його точно побачили. Чекаєте, коли почуєте дикий крик "Щур" - краще не бігти на допомогу.

Раніше "Апостроф" зібрав цікаві привітання і приколи з Днем гумору.