RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Українські розвідники показали відео влучних ударів по позиціях бойовиків ДНР

Розвідувальна група К-2 показала відео знищення спостережного поста та бліндажа російських найманців.

Відповідне відео опубліковано в Facebook групи К2 54 ОМБр.

"І знову, десь на теренах Донецької області (ще до так званого перемир'я) була вогнева точка "бравих" вояків бригади "Восток" Сашка Ходока. Найманцям не сиділося мирно кожного дня, та й ввечері чи в ночі вони вели обстріли наших позицій з різного озброєння", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що українські розвідники провели комплекс розвідки різноманітними засобами, і в один із сонячних ранків, коли сепаратисти та їхні куратори з Росії почали черговий обстріл наших позицій, нанесли вогневий удар у відповідь із незабороненого виду озброєння.

"Результат такий собі: повне знищення бліндажа та спостережного поста російських бандитів. Також там лишилися слухати Кобзона декілька "востоківців", але, на жаль, комусь вдалося втекти, залишивши зброю та своїх товаришів", - йдеться в описі до відео.

Нагадаємо,що 26 березня під Шумами загинули чотири українських військових.Снайперський вогонь вівся в спини з насосної станції. Противник намагався тоді провокувати відкриття вогню у відповідь по станції, яка є об'єктом критичної інфраструктури.