RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

​Tesla презентувала суперфункціональний автобудинок - поміщається в кузові Cybertruck: відео

Компанія Tesla Ілона Маска представила функціональний будинок на колесах на базі електропікапа Cybertruck.

Про це повідомляє cyberlandr.com.

Новий кемпер поміщається в кузові електромобіля. Якщо його розкласти, то вийде функціональний і ексклюзивний автобудинок, який може розмістити дві людини. Розкладається він вгору на кілька ярусів. У ньому є кухня, обідня зона, душ і туалет. Два сидіння можна розкласти у ліжко.

Кемпер оснащений технікою: електроплитою, холодильником, також є кухонне начиння. Є місце для телевізора розміром 32 дюйма. Крім того, вікна в будинку на колесах можуть забезпечувати повну непроникність світла без штор.

Вага автобудинку становить 544 кг. Це приблизно третина від ваги всього пікапа. Крім того, кемпер здатний частково живити себе електроенергією самостійно - до 500 ват (на даху розміщені сонячні батареї). Але основне живлення автобудинку - батарея Cybertruck.

Випускати таку новинку будуть в США, штаті Техас. Вартість складе 50 тисяч доларів. Компанія Tesla вже приймає попередні замовлення, заманюючи покупців знижками.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві один з автосалонів розмістив оголошення про продаж топової версії Tesla Cybertruck, але автомобіль ще навіть не почали випускати - тільки збирають попередні замовлення.