RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Частину України накриють дощі зі снігом: прогноз на вихідні

У найближчі дні в Україні очікується прохолодна і дощова погода, а в західних областях і в Карпатах можливий мокрий сніг.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Впродовж 17-18 квітня максимальна температура повітря в Україні становитиме +9+13 градусів, в той же час у суботу, 17 квітня, в західних і північних областях похолодає до +4+9 градусів. Можливі невеликі дощі, а в західних областях ще можливий мокрий сніг.

"У неділю на північному сході України оформиться акуратний циклончик, який виллє дощі на Чернігівщину, Сумщину та частину Київщини. Можливо, зачепить більше північного нашого регіону. На решті території буде сухо", - пише Діденко.

У Києві у найближчі вихідні буде велика ймовірність періодичного дощу. В суботу в столиці очікується +9+11, в неділю, 18 квітня - потепліє до +13 градусів.

"У Києві найближчим часом знову перепади: всі атмосферні прояви то вгору, то вниз, то тихіше, то з штормовим вітром. У період 20-22 квітня погода знову покаже свої кандібобери, дощі й похолодання", - додала синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", в квітні і травні погода буде дуже мінливою. Синоптики попереджають, що змінюватися вона буде кожні 4-5 днів. Однак після 15 квітня кількість теплих днів значно зросте, і завдяки цьому буде легше переносити коливання температур.