RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

У столиці Чехії у посольства РФ встановили "голу" статую Путіна: фото і відео

У Празі активісти біля посольства Росії встановили статую президента РФ Володимира Путіна в оголеному вигляді на золотому унітазі і мармуровому постаменті.

Відповідні фото опубліковані на Facebook-сторінці групи Kaputin - Demokraté, zastavme Putina.

Крім того вони повісили на паркан посольства "золоті" йоржики і унітаз. Таким чином активісти висловили протест проти ув'язнення російського опозиціонера Олексія Навального, порушень прав людини в Росії і агресії РФ проти України.

"Група Капутін вирішила вдосконалити російське посольство в дусі естетики путінської мафії: золоті йоржики і золоті унітази", - йдеться в повідомленні.

Крім того, акція протесту також спрямована проти чеського уряду, активісти закликають зберегти прозахідну орієнтацію Чехії, і не санкціонувати імпорт російської вакцини Супутник V, засудити порушення прав людини в Росії, окупацію України і військову агресію проти неї.

Як повідомляв "Апостроф", "Фонд боротьби з корупцією" Олексія Навального показав фото і відео "найсекретнішої офіційної дачі" Володимира Путіна, резиденції "Довгі Бороди" на озері Валдай в Новгородській області.