RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Забули про карантин: в Івано-Франківську бурхливо відреагували на відкриття ресторану фастфуду, фото

В Івано-Франківську через відкриття першого в місті ресторану мережі McDonald's абсолютно забули про строгий карантин і жителі масово кинулися відвідати цей заклад. А тим часом, Міністерство охорони здоров'я оновило карантинні зони і тепер в Україні кількість "червоних" регіонів збільшилася до 13.

Про це пише сайт Galka.

Відразу після відкриття "Макдональдс" в соціальних мережах почали публікувати фото, які були зроблені недалеко від торгових центрів "Арсен" і "Епіцентр". Жителі міста масово вирушили "тестувати" новинку.

Навколо закладу з'явилися великі черги. Водії почали скаржитися на те, що не можуть виїхати від епіцентру, настільки багато там людей.

В "Макдональдсі" відреагували на новину про те, що місцеві жителі заполонили весь простір і не дають водіям можливості виїхати з місця відкриття. Керівники компанії відзначили, що жителі міста повинні перенести свій візит до закладу на інший день, щоб не створювати пробки.

Також керівництво нагадує про соціальне дистанціювання і правила, яких варто дотримуватися під час активного поширення вірусу.

Як писав "Апостроф" раніше, у Львові продовжили посилений карантин до 4 травня, але ввели ряд послаблень..