RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Названо топ-20 найпопулярніших нових легкових авто в березні - їх купували найчастіше

Був складений рейтинг найпопулярніших автомобілів в березні 2021 року. У список потрапили автомобілі іменитих виробників, які вже давно зарекомендували себе, як одні з найнадійніших у світі.

Про це повідомляє Auto.Ria.

Продажі нових легкових транспортних засобів в березні 2021 року перевищили 9.2 тисячі, це рекордний показник в період з 2020 по початок 2021-го, якщо не брати до уваги грудень минулого року, коли громадяни України купили 9,6 тисяч машин.

Кросовери продовжують утримувати лідерство в цьому сегменті. Перша трійка лідерів припала на SUV. Перше місце зайняла Toyota RAV4, слідом йдуть Renault Duster і Kia Sportage.

Примітно, що Toyota LC Prado змогла піднятися на 20 позицій, вона зайняла дев'ятий рядок. Транспортний засіб Volkswagen Tiguan поліпшив результат на цілих 45 позицій.

Варто нагадати, що в березні 2021 року імпорт легкових автомобілів з пробігом склав 36 тисяч одиниць. Показник досяг щомісячного рівня 2020 року. На вторинному ринку частка імпортованих транспортних засобів збільшилася до 32 відсотків, на початку року вона становила приблизно 28,8 відсотка.

Як писав "Апостроф" раніше, названо найпопулярніші в Україні авто по областях в березні і ціни на них.