RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Названо п'ять позашляховиків, які стали розчаруванням року - справа не тільки в якості

Раніше автоексперти назвали кращі компактні позашляховики, тепер же вони розповіли про авто цього класу, які не виправдовують надій своїх власників.

Про це пише Нotcars.com.

Jeep Cherokee 2021 року

Виробники Jeep Cherokee пропонують широкий вибір модифікацій, залежно від яких позашляховик може мати м'який або дикий "характер". Однак жоден з варіантів не забезпечує таку економію палива або керованість, які дають інші позашляховики цього класу.

Ford Escape 2021 року

Моделі Ford Escape 2021 року вражають двигунами - базовий двигун потужністю 181 к.с. хороший для приємної їзди, а двигун з турбонаддувом потужністю 250 к.с. робить Escape досить жвавим. Однак найбільшим недоліком є неякісний інтер'єр.

Volkswagen Tiguan 2021 року

Volkswagen Tiguan - один з небагатьох кросоверів з третім рядом сидінь. Однак у Tiguan 2021 року є кілька проблем з кузовним обладнанням, фарбою і обробкою, з якими покупцям доводиться мати справу.

Jeep Compass 2021 року

Compass визнаний водіями одним з найнеприємніших позашляховиків. Вони скаржаться на "болісно" повільне прискорення і нестерпно гучний двигун. Крім того, вони охарактеризували якість їзди на Jeep Compass як "грубу".

Kia Sportage 2021 року

Kia Sportage 2021 року - непоганий позашляховик. Власники оцінили його як один з найнадійніших кросоверів в своєму класі. Його інтер'єр відрізняється високою якістю з зручними елементами управління, але він здається власникам занадто "блідим" на відміну від інших кросоверів цього класу.

Як повідомляв "Апостроф", в найдорожчий позашляховик в світі - Rolls-Royce у виконанні Cullinan, додали набір для бару і вечірок.