RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Стало відоме ім'я убитого бойовиками українського військовослужбовця: фото

В мережі назвали ім'я українського військовослужбовця ЗСУ, який загинув у неділю, 18 квітня, внаслідок обстрілу російськими найманцями позицій підрозділів ООС. Це боєць 128 Окремої Гірсько-штурмової бригади старший солдат Шартава Давід Мурманович.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці "Закарпатського Легіону - 128 ОГШБр ЗСУ" у Facebook.

У неділю, 18 квітня, ворог в черговий раз порушив всі домовленості та не дотримався режиму тиші. Такі дії призвели до непоправних наслідків - внаслідок осколкового поранення під час обстрілу бойовиків загинув український військовослужбовець, ще одного воїна було поранено.

"В районі проведення операції Об’єднаних сил внаслідок підступних дій незаконних військових формувань, що підтримуються Російською Федерацією, загинув боєць 128-ої ОГШБр старший солдат Шартава Давід Мурманович", - повідомили на сторінці бригади.

Побратими висловили співчуття родині загиблого бійця.

"Щирі співчуття родині полеглого воїна. Розділяємо біль втрати з близькими та зробимо все, аби противник пожалкував, що вчинив цей злочин", - додали в 128-ій ОГШБр.

Як повідомляв "Апостроф", 12 квітня від кулі снайпера на Донбасі загинув 24-річний український військовий Ярослав Карлійчук.