RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Скандал з банкетом Тищенка під час локдауну в Києві отримав продовження: всі подробиці

Поліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку із вечіркою під час посиленого карантину, яку влаштував народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко з приводу дня народження своєї дружини Алли Баранівської в одному зі столичних готелів.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Наразі поліцейські спілкуються з керівництвом закладу, оглядають приміщення та проводять першочергові слідчі дії.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Перевірка триває.

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко прокоментував "Стране" ситуацію щодо святкування дня народження дружини Тищенка.

"Ми чекаємо коментар Миколи. Далі будемо вже це обговорювати. Потрібно зрозуміти спочатку, що він зробив, а потім застосовувати санкції. Дійсно розібратися, вдома це чи ні ... Якщо ресторан працює під час карантину, напевно, санкції повинні бути не тільки до Миколи, але і до ресторану. Ми поки вивчаємо інформацію", - заявив Корнієнко.

Згідно із поширеними в мережі фото і відео, інтер'єр закладу вказує на те, що святкування проходило в ресторані київського готелю Fairmont. Поруч з цим готелем журналісти зафіксували на фото автомобіль Тищенка. На записі видно, що офіціанти носять захисні медичні маски, а гості свята, природно, обходяться без них. Розважала гостей своїм співом артистка Катя Корецька.

Як повідомляв "Апостроф", раніше столичний ресторан "Велюр" депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка під час карантину відвідували відомі люди.