RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Кривому Розі директора і вчителів гімназії звинуватили в знущанні над тваринами: відео

В Кривому Розі Дніпропетровської області вибухнув скандал після того, як директор гімназії №91 наказала замурувати підвали приміщення навчального закладу, де знаходилася кішка з кошенятами. Причому поліція ніяк не реагувала на факти жорстокого поводження з тваринами.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook користувачка Таня Кит, яка опублікувала відео "спілкування" з директоркою і працівником гімназії людей, які прийшли врятувати тварин.

Місцеві мешканці, які підгодовували тварин, що живуть в підвалі гімназії №91 Кривого Рогу, побачили, що входи до підвального приміщення замурували і, запідозривши страшне, прийшли визволяти тварин. Зробити це їм не дали директорка гімназії і працівник, які накинулися на них з образами і криками.

За словами директорки, перед тим, як замурувати труби, що йдуть в підвал гімназії, працівники начебто все перевірили і тварин там не було.

"Працівники гімназії брешуть, просто під час їхньої брехні і криків з підвалу вилетіла кулею перелякана кішка, яка з минулого тижня там голодна просиділа. Там ще кошенята її залишилися, після виліз чорний котик .. ...До підвалу нікого не пустили, а поліцію 4 рази з ранку викликали і ніхто не з'явився. Поліція зовсім не реагує на жорстоке поводження з тваринами", - написала користувачка, додавши, що на території гімназії неодноразово знаходили мертвих кішок, а тому мешканці підозрюють, що їх навмисно отруїли за розпорядженням керівництва навчального закладу.

Як повідомляв "Апостроф", на Львівщині розгорівся скандал через цькування директорку ліцею учнів навчального закладу. Поліцейські Червоноградського відділу поліції склали на педагога протокол про адмінпорушення, їй загрожує штраф або виправні роботи.