RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Всеукраїнський день психолога: кращі листівки і поздоровлення у віршах і прозі

У п'ятницю, 23 квітня, відзначається Всеукраїнський день психолога - офіційне свято для представників цієї досить молодої професії, яка дуже популярна в Україні.

"Апостроф" підготував добірку привітань у віршах, прозі та картинках з приводу свята.

***

Вітаємо з Днем психолога. Ти, як справжній чарівник, відновлюєш душевну рівновагу, налаштовуєш на позитив, вселяешь впевненість у собі, даруєш сили і позитивні емоції іншим людям. Нехай, незважаючи на це, енергія твоя ніколи не вичерпується, а твій внутрішній світ завжди буде гармонійний. Процвітання, любові та удачі!

***

Хто рятує нас від стресів?

І дарує нам спокій,

У цій гонитві за прогресом,

Ти, психолог дорогий.

Вилікувати все під силу,

І розлад, і невроз,

З Днем психолога вітаєм,

В своїй справі – ти віртуоз!

***

Ми від усієї душі вітаємо нашого психолога! Нехай Ваші професійні навички та знання, Ваше щире і добре ставлення до пацієнтів зроблять їх життя спокійнішим, цікавішим і щасливішим! Доброго Вам здоров'я, любові і великих успіхів у Вашій діяльності!

***

Душу вилікувати допоможеш,

І мізки прочистити зможеш,

Радість буття ми знову маємо,

З Днем психолога тебе вітаємо!

* * *

Коли людям сумно і самотньо, коли здається, що світ густо пофарбований у сірий колір, люди йдуть до психолога з останньою надією змінити все на краще. Якщо їм зустрічається справжній майстер своєї справи, який вміє читати не тільки підручники, але і душі людей, вони повертаються оновленими і знову вірять в чудеса! Так давайте в День психолога, побажаємо кожному з них довгих і щасливих років життя, без депресії і поганого настрою, але з морем удачі, любові і благополуччя!

***

Психолог — це професія не з легких,

А хто казав, що буде легко

Чужі проблеми вирішувати адже не просто

Не кожному це природою дано.

Сьогодні ми поспішаємо вас привітати,

Успіхів у кар’єрі скоріше побажати,

Поменше проблем і вище зарплату,

Щоб було на що гостям наливати.

* * *

Один мудрець сказав, що душа людини подібна до коштовного каменя. Без належної ограновування і оправи вона не може сяяти всіма гранями. Продовжуючи його думку, розумно порівняти психолога з умілим ювеліром, який розуміючи цінність каменю, вміє створити з нього справжній скарб, відтінити його фарби. У День психолога я хочу побажати вам гарного настрою та посмішок на кожен день, а також нових досягнень у вашій ювелірній роботі, завдяки якій душі людей грають світлом, зовсім як діаманти!

Раніше "Апостроф" повідомляв, як обчислюється дата Пасхи, яку в 2021 році православні християни святкують 2 травня, і що не можна робити в свято.