RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Коли в Україну прийде справжнє тепло: синоптики дали прогноз до кінця тижня

Синоптики дали детальний прогноз погоди в Україні до кінця тижня - заморозки припиняться найближчої доби, а за четверга, 29 квітня, на територію країни прийде справжнє весняне тепло.

Багато дощів і тепла: якою буде погода на Великдень і травневі свята

Про це йдеться в прогнозі на сайті Українського гідрометцентру.

Так, у четвер, 29 квітня, в Україні очікується сонячна і тепла погода з денною температурою до 15-18 градусів тепла. Нічні заморозки можливі на сході і півночі, а невеликий дощ пройде на Закарпатті.

П'ятниця, 30 квітня, принесе підвищення денної температури повітря до 17-19 градусів тепла, але разом з тим половину країни накриють дощі і грози - вони очікуються на заході, а також в північно-західних областях і в Києві. Вночі стовпчики термометрів піднімуться до 8-10 градусів тепла.

У суботу, 1 травня, в Україні запанує справжнє тепло - на всій території країни буде сонячно, вдень температура на рівні 15-19 градусів, на півдні - до 22 тепла. Невеликі дощі можливі в західних областях Вночі - +6-11 градусів.

В неділю, 2 травня, коли православні східного обряду відзначатимуть Великдень, очікується тепла погода з температурою 17-23 градуси тепла. На більшості території України, окрім східних областей, очікуються дощі з грозами. Вночі термометри показуватимуть 4-9 градусів з позначкою "плюс".

Як повідомляв "Апостроф", синоптики прогнозують, що очікувати на потепління можна буде у другій половині тижня.