RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Це була помста: поліція розкрила гучне вбивство в Миколаєві - чоловіка розстріляли в упор

Поліцейські розкрили вбивство чоловіка, який був застрелений у Миколаєві, та затримали зловмисника.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.


Поліцейські встановили особу зловмисника та його місцезнаходження. Ним виявився 17-річний житель мікрорайона Варварівка. Також відомо, що затриманий є підсудним за спричинення тяжких тілесних ушкоджень перехожому у Миколаєві.

Після вбивства зловмисник втік на автомобілі, а пістолет викинув у річку.

Одна з версій вбивства – це помста за вбивство дядька підозрюваного, за що убитий чоловік відбував покарання у вигляді позбавлення волі.

Наразі слідчі вручили зловмиснику повідомлення про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 ККУ) та клопотатимуть у суді про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, 16 квітня чоловік приїхав додому на BMW, припаркувався біля під'їзду і, мабуть, помітивши вбивцю, намагався втекти. Вбивця наздогнав його біля сусіднього під'їзду і кілька разів вистрілив в спину. На звук пострілів вибігли сусіди і дружина вбитого. Коли викликані жителями будинку медики прибули на місце, чоловік вже був мертвий.

Як повідомляв "Апостроф", влітку 2020 року в Дніпрі поліція затримала кілера, який перебував в міжнародному розшуку за вбивство на замовлення.