RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Готуйтеся до війни і доносів: мережі шокувало фото газети партії Медведчука в Маріуполі

Партія "Опозиційна платформа - За життя" поширює в Маріуполі газети антиукраїнського змісту із закликами збирати інформацію про патріотів.

Про це в Facebook написав депутат Маріупольської міської ради Роман Амелякін.

Він опублікував фото газети, де маріупольцям пропонується записувати прізвища та адреси "націонал-радикалів", до яких віднесли членів і активістів "помаранчевих партій", ветеранів АТО і членів їх сімей.

"Зберегти ці адреси на випадок початку військових дій, коли можна буде передати їх поліції або в органи законно обраної влади", - закликають в газеті ОТЗЖ.

"Знайшов в поштовій скриньці газетку нащадків заградотрядовців - партії ОПЗЖ. Ви там зовсім о***і, хлопці? Це що, б***ь, за посили у вільній демократичній країні? "Збирайте дані про ваших неблагонадійних сусідів і членів їхніх сімей"? Гестапівці ви недороблені!", - емоційно прокоментував зміст статті Амелякін.

Як повідомляв "Апостроф", депутат Житомирської обласної ради від партії "Опозиційна платформа - За життя" Костянтин Черпіцький розмістив фото нацистів в якості ілюстрації для білборда до 9 травня.