RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Одесу без захисту ми не залишимо": Максим Жорін анонсував Марш захисників 2 травня

Керівник Центрального штабу Нацкорпусу Максим Жорін анонсував проведення "Маршу захисників" в Одесі 2 травня. Саме в цей день сім років тому патріоти відстояли українське місто Одесу.

Про це Жорін сказав у відео, яке виклав на свій Telegram-канал.

"Тоді проросійські сили намагались захопити Одесу, але все це для них закінчилось дуже погано. Сьогодні ж різні ватні покидьки знову намагаються створити конфлікт, граючи на тих самих старих темах, що начебто вони борються з неіснуючим фашизмом та нацизмом в Україні. Хоча насправді - якщо серйозно - то вони знову формують платформу для Росії", - зазначив Жорін.

За словами керівника штабу Нацкорпусу, через активізацію антиукраїнських сил патріоти мають показати, що не залишать Одесу без захисту.

Ініціатором маршу є Штаб оборони Одеси, який об’єднав в собі різні проукраїнські сили регіону. Почнеться захід о 12 годині на Соборній площі Одеси.

Нагадаємо, що Нацкорпус оголосив про створення Штабів оборони по всій країні, які будуть координувати різні місцеві об’єднання, а також готувати населення до оборони регіонів.