RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Названо кращі "гібриди" і електрокари 2021 року - надійні, економічні і розкішно виглядають

Автоексперти, які розповіли про кращі нові автомобілі в різних сегментах, назвали шість найбільш економічних і надійних "гібридів" і електрокарів 2021 року.

Про це пише US News.

6 місце: BMW i3 2021 року

I3 доступний тільки з заднім приводом, він має стандартну функцію швидкої зарядки від постійного струму, чого немає в деяких електромобілях. У нього висококласна кабіна, солідна якість збірки, місткий вантажний відсік і сидіння для чотирьох дорослих, хоча на задніх сидіннях трохи затісно для високих людей.

5 місце: Lexus ES Hybrid 2021 року

До сильних сторін Lexus ES Hybrid можна віднести преміальний інтер'єр, великий багажник, а також простір і комфорт на обох рядах сидінь. Він не такий маневрений, як конкуренти, але забезпечує плавність ходу, достатнє прискорення і хорошу паливну економічність. ES Hybrid отримав високі рейтинги краш-тестів і прогноз надійності вище середнього.

4 місце: Porsche Taycan 2021 року

Незалежно від того, яку версію Taycan ви оберете, ви отримаєте задоволення від динаміки руху світового класу і максимального комфорту в розкішному інтер'єрі. Цей повністю електричний Porsche відрізняється потужним прискоренням, маневреністю, передовими технологіями і чотирма зручними сидіннями. Він також отримав рейтинг надійності вище середнього.

3 місце: Polestar 2 2021 року

Polestar 2 - один з новітніх електромобілів, що з'явилися на ринку. Polestar, яка раніше вироблялася під маркою Volvo, тепер є самостійним виробником електромобілів. Хетчбек Polestar 2 запозичує багато елементів дизайну і особливості Tesla Model 3 і Model S. Він потужний і комфортний в управлінні. Його кабіна елегантна, сучасна і оснащена новітніми технологічними функціями.

2 місце: Tesla Model 3 2021 року

Це - один з найдоступніших на сьогоднішній день електромобілів дальньої дії, чиї конкуренти не настільки висококласні і у них менший запас ходу. Model 3 є найбільш продаваним електромобілем в світі. Електрокар відрізняється швидким прискоренням, маневреністю, винятковою ефективністю, просторим і сучасним салоном.

1 місце: Tesla Model S 2021 року

Ця машина не тільки пропонує набагато більший запас ходу, ніж будь-який з коли-небудь зроблених електромобілів, але і забезпечує більш швидке прискорення, ніж будь-який серійний автомобіль. Модель S також добре управляється і забезпечує комфортну їзду. Топова модель Model S Plaid розвиває 1020 кінських сил і розганяється до 100 км / год всього за 2 секунди.

Раніше "Апостроф" розповідав про найбільш довговічні автомобілі, чиї двигуни "вічні".