RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названо кращі кросовери для водіїв-початківців - надійні і служать довго

Автоексперти розповіли про найнадійніші кроссовери і назвали ті з них, які ідеально підійдуть для водіїв-початківців.

Про це пише Тelegraf.

5 місце - GMC Terrain

Це - надійний сімейний міський позашляховик, який відрізняється просторим салоном. Він також пропонує круїз-контроль, аудіосистему з шістьма динаміками, камеру заднього виду, підйомники стекол з електроприводом, 17-дюймові диски і шість подушок безпеки. Також автомобіль оснащений потужним комплексом систем безпеки.

4 місце - Kia Sorento

Машина відрізняється комфортом, безпекою, якісної їздою і високим позашляховим потенціалом. У Kia Sorrento також є багато просунутих функцій для допомоги водієві. Фахівці радять новачкам купувати версії з більш об'ємним і потужним мотором серії V6. Переважний рік випуску - 2016 або ще новіший.

3 місце - Nissan Murano

Murano - досить великий кросовер, він легко забезпечує комфорт для п'яти людей, а також дає можливість розмістити багаж за сидіннями. Авто має великий технологічний пакет з усіма найцікавішими асистентами водієві. Зокрема пропонується система автоматичного екстреного гальмування, асистент контролю сліпих зон і система попередження про задню заваду.

2 місце - Hyundai Santa Fe Sport

Santa Fe Sport - це більш компактна версія Santa Fe з місткістю п'ять осіб і укороченою колісною базою. У третьому поколінні розміри у цій версії становили 4690 мм довжини, 1680 мм висоти і 1880 мм ширини, в той час як у стандартного Santa Fe вони були - 4905 мм, 1690 мм і 1885 мм. Це ідеальний вибір для тих, кому великі кросовери здаються неповороткими і вони хочуть більшої яскравості на дорозі.

1 місце - Hyundai Santa Fe

Кросовер заслужено посідає перше місце серед великих автомобілів для новачків. Автомобіль можна назвати технологічною електростанцією з вражаючим набором систем допомоги і корисних функцій. Оптимальним вибором стане четверте покоління південнокорейського кросовера, яке вийшло в 2018 році. Це дворядний автомобіль з кількома хорошими бензиновими двигунами.

Як писав "Апостроф", раніше фахівці назвали п'ять позашляховиків, які не розчарують своїх власників.