RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

Під Черкасами чоловік втопив авто на зло дружині: мережа вибухнула коментарями, фото

Житель міста Шпола Черкаської області посварився з дружиною і в помсту втопив свій автомобіль "ВАЗ-2104" в затопленому кар'єрі.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці поліції області.

Затоплену машину виявив місцевий житель, він не зрозумів, чи були в ній люди, і повідомив про це в поліцію. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Звенигородського районного відділу поліції, працівники Шполянського відділення ДСНС і водолази ГУ ДСНС в Черкаській області.

Водолази обстежили дно водойми і виявили на глибині 5 метрів ВАЗ-2104, людей в машині не було. Поліцейські встановили власника транспортного засобу. Як з'ясувалося, 29-річний чоловік три тижні тому втопив власне авто, бо посварився з дружиною. Автомобіль витягли на берег за допомогою крана.

Користувачі активно коментують дивну помсту чоловіка.

"Мужик сказав-мужик зробив", "Ідіот, краще віддав би тому, кому більше вона потрібна", "Мабуть теща машину купила, або її машина була", "Це ж як вона його гризла щоб так тупанути", "Довбодятел, краще мені б віддав ", - пишуть коментатори.

Як розповідав "Апостроф", в Одесі на вул. Добровольського жінка влаштувала незвичайну розправу над автомобілем "зрадника" . Фотографії її "творчості" були опубліковані в мережі.