RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо авто, які найчастіше ламаються на дорозі - може стати серйозною проблемою

Фахівці назвали найнадійніші кросовери, а експерти німецького автомобільного клубу (ADAC) розповіли, які автомобілі відрізняються великою кількістю поломок і створюють своїм власникам безліч проблем.

Про це йдеьться на сайті клубу.

Найбільш ненадійним автомобілем став 10-річний Kia Ceed (52,7%). Крім проблем з акумулятором, слабкі місця моделі - стартер, бензонасос, електричні ланцюги і свічки запалювання.

Інша корейська модель, Hyundai i20, показала результат 42,2% поломок від загальної кількості. В основному ушкоджувалися свічки запалювання, стартер і несправні замки.

Не відрізняється надійністю і Kia Sportage (38,6%), найбільш часті проблеми якого аналогічні проблемам інших попередніх моделей. Далі розташувалися два мінівена - Seat Alhambra і VW Sharan (35,1%), у яких слабкі системи рециркуляції вихлопних газів або уприскування AdBlue.

Серед проблемних авто також Smart Forfour (32,8%) через проблеми з акумулятором, а також Opel Insignia (32,1%), Ford S-Max (30,7%) і Renault Kangoo (30,1%). В останньому помічені проблеми у моделей, випущених після 2017 року.

Як розповідав "Апостроф", раніше фахівці назвали позашляховики, які не призначені для бездоріжжя - стануть розчаруванням.