RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

В Україні останню область виводять з "червоної" зони карантину: що заявили в МОЗ

Станом на 7 травня в "червоній" зоні карантину в Україні залишилася тільки Сумська область. Найближчим часом її планують перевести в "помаранчеву" зону.

Про це під час брифінгу заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

За його інформацією, в Україні епідситуація стабілізувалася і 6 травня Державна комісія техногенно-епідемічної безпеки і надзвичайних ситуацій вивела з червоного рівня епідемічної небезпеки дві області - Запорізьку і Полтавську.

Ляшко зазначив, що за індикаторами, які були отримані вранці 7 травня, Сумська область також може бути виведена з "червоного" рівня епідемічної небезпеки.

За даними Міністерства охорони здоров'я, в "жовтій" зоні знаходяться Київ, Вінницька, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Одеська, Рівненська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Чернівецька і Чернігівська області.

Волинська, Донецька, Житомирська, Кіровоградська, Луганська, Тернопільська та Черкаська області віднесені до "помаранчевої" зоні.

Нагадаємо, що в середу, 5 травня, в столичному метро на фото потрапили гігантські черги в перший же робочий день після скасування локдауну і довгих вихідних.