RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Куди в Україні відправитися в подорож з наметами: кращі місця для відпочинку

З настанням теплої пори і ослабленням карантинних обмежень актуальним стає туризм, в Україні чимало місць, де можна чудово відпочити з палатками.

Про це пише bigmir) net.

Кемпінг на Кінбурнській косі

Це місце розташоване в Миколаївській області між Дніпровсько-Бузьким лиманом і Чорним морем. Тут є кілька солоних озер з білою глиною, а на місцевих луках - безліч цілющих рослин. Тут можна оселиться в організованих кемпінгах або поставити намет у видаленні від людей. За добу в кемпінгу доведеться заплатити приблизно 100 грн, в цю вартість входять туалет, душ, холодильник, електрика і деякі інші зручності.

Кемпінг на Острові Джарилгач

Ще один кемпінг на Чорному морі знаходиться на острові Джарилгач - найдовшому острові України і найбільшому безлюдному острові в Європі. За кристально чисту воду і білосніжний пісок його називають "українські Мальдіви". На східній стороні острова - безліч організованих кемпінгів. Тим, хто любить усамітнення, потрібно вирушати на західну сторону острова.

Кемпінг на Блакитних озерах

Тим, хто хоче відпочити не виїжджаючи далеко від Києва, підійде поїздка на Блакитні озера в Чернігівській області. Там хвойний ліс і кристально чисті озера. Є кілька організованих кемпінгів з туалетом, душем, питною водою і безліччю інших зручностей.

Кемпінг на Озері Кагул

В Одеській області хорошим варіантом стане озеро Кагул. Неподалік розташоване село Нагірне. У самому озері можна як скупатися, так і порибалити. Однак з дітьми сюди їхати не варто, так як спуск у воду досить крутий. Крім того, що тут немає ніякої інфраструктури, тому приїжджати потрібно тільки зі своїм наметом і всім необхідним.

Читайте також матеріал "Апострофа": Куди поїхати на травневі: мальовничі Мальдіви і потаємні куточки України.