RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

В Одесі п'яний водій влаштував "перегони" з копами і розбив дев'ять авто: відео

В Одесі патрульні затримали водія в стані алкогольного сп'яніння, який намагався втекти від переслідування та скоїв зіткнення з 9 автомобілями, які були припарковані на вулиці.

Про це повідомили в прес-службі Патрульній поліції Одеської області, опублікувавши відповідне відео.

Як сказано в повідомленні, патрульні звернули увагу на автомобіль Toyota, який порушив правила дорожнього руху на вулиці Семена Палія. Спроба зупинити порушника за допомогою гучномовця і спеціальних сигналів була безуспішною - водій збільшив швидкість і спробував втекти.

"Під час переслідування, на вулиці Академіка Бочарова порушник скоїв зіткнення з 9 автомобілями, які були припарковані на краю дороги. В результаті останнього зіткнення, автомобіль порушника пошкодився настільки, що вже не міг рухатися далі", - сказано в повідомленні.

Під час затримання порушника патрульні виявили у нього явні ознаки сп'яніння. Огляд на стан сп'яніння за допомогою приладу Drager показав результат 1,23 проміле вмісту алкоголю в крові.


Посвідчення водія у затриманого не виявилося, за його словами, він його ніколи не отримував.

"На водія склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КпАП, ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КпАП, ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та по ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КоАП ", - сказано в повідомленні прес-служби Патрульній поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на вулиці Вадима Гетьмана в Києві водій Citroen, заїжджаючи на парковку торгово-розважального центру, зіткнувся з автомобілем патрульної поліції Toyota Prius.