RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

На вулицях Києва помітили шикарний суперкар Ferrari - коштує 20 млн: фото

На київських вулицях знову помітили новий Ferrari SF90 Stradale, який є одним з найкрутіших суперкарів в Україні і першою подібною моделлю в Східній Європі.

Відповідні фото опублікували в Instagram-акаунті mobile.ukr.

Новий суперкар Ferrari SF90 Stradale зовсім недавно з'явився в Україні. Його привезли в Київ на евакуаторі, а у березні авто поставили на облік і присвоїли держномера.

Ferrari SF90 Stradale - це найпотужніший суперкар в Україні. Автомобіль оснащено бензиновим V8 Twin-Turbo 4.0 + 3 електромоторами, сумарна потужність яких - 1000 кінських сил. У нього повний привід і роботизована коробка передач F1 (8 ступенів). Цього достатньо, щоб розігнатися до 100 км / год за 2,5 с і до 200 км / год за 6,7 с. Максимальна швидкість - 340 км / ч.

Цей суперкар - плаг-ін гібрид, тому він здатний проїхати 25 км в повністю електричному режимі. Це один з небагатьох повнопривідних Ferrari, а ще у нього немає задньої передачі - її замінюють електромотори в реверсі.

Авто має активну аеродинаміку і карбоново-керамічні гальма. В Європі Ferrari SF90 Stradale коштує понад півмільйона доларів, а в Україні його вартість складає близько 20 млн. гривень.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на вулицях Києва помітили автомобіль Ferrari 812 Superfast, що має дуже ефектний дизайн.