RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Названо найкращі средньорозмірні кросовери і позашляховики - підкорюють надійністю і ціною

Середньорозмірні кросовери і позашляховики або SUV C-класу в Україні вважають найпопулярнішими класами автомобілів.

У зв'язку з цим портал AUTO-Consulting склав рейтинг надійності серед представників класу.

Ford Kuga

Обсяги продажів Ford Kuga виросли, в порівнянні з 2020-м, на 52%, але у моделі є більший потенціал. У цього позашляховика яскравий дизайн, просторий салон, багажник об'ємом 455 л.

Skoda Karoq

Перше, на що звертають увагу експерти, - це просторий салон і комфортна їзда. Багажник у Skoda Karoq має обсяг цілих 521 л. З бензиновим мотором потужністю 150 к.с., розгін до 100 км / год - 8,6 с.

Renault Kadjar

Фахівці звертають увагу на кліренс в 200 мм, кут в'їзду - 17 °, кут з'їзду - 27 ° і повний привід. Крім того, підвіска і амортизатори Renault Kadjar адаптовані для доріг України.

Subaru Forester

Це авто залишається комфортним і зручним кросовером, який виділяється на тлі всіх представників свого класу і його є за що полюбити і поважати. Воно підійде для тих, хто шукає неординарність не в зовнішності, а в драйві.

Opel Grandland X

У 2021 році в Україну приїде нове покоління даної моделі і на неї можуть бути цікаві ціни. Найбільший кросовер Opel має все необхідне, щоб підкорювати автолюбителів.

Honda CR-V

Авто відомо багатьом своїм просторим салоном і позашляховими здібностями. Увагу варто звернути на те, що в гібридній версії автомобіль придбав ще преміальну якість їзди і економічність.

SEAT Ateca

Експерти звертають увагу на ергономіку - в цьому авто все під рукою і все працює саме так, як це собі уявляє водій. Також варто відзначити відмінну підвіску - в міру жорстка, в міру комфортна і по-спортивному пружна.

Нагадаємо, що кросовери популярні серед водіїв через свою надійність, і попит на них тільки зростає.