RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

В Україну йдуть дощі та грози: де буде найгірше

В Україні оголосили штормове попередження, погода погіршиться в Харківській, Запорізькій, Херсонській, Луганській, Донецькій і Дніпропетровській областях. А в середу, 12 травня, в країні похолоднішає, очікуються дощі з грозами.

Про це в Facebook написала синоптик Наталка Діденко.

Так, 12 травня в більшості регіонів України очікуються періодичні дощі і подекуди грози. Виняток становитимуть західні області, проте на Закарпатті опади не виключені.

"Також нічого серйозного не буде Вінницькій області, Житомирській та Одеській області - буде переважати суха погода. Вітер в Україні завтра поривчастий, колючий, переважно північно-східний. Знову похолодає", - пише Діденко.

Найближчої ночі прогнозується +7 +11 градусів, на крайній півночі +4 +7 градусів. Вдень 12 травня очікується +12 +17 градусів. На заході країни буде тепліше - +15 +21 градус. На Закарпатті повітря прогріється до +25.

"У Києві в середу також знизиться температура повітря, вдень в межах +15, +16 градусів. Дощ можливий, але місцями і незначний. Вітер східного напрямку буде поривчастим", - резюмувала Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптики розповіли, якою буде погода в Києві в кінці травня і початку червня.