RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Названо найпопулярніші марки авто у різних країнах світу - їх шукають найчастіше

Автоексперти проаналізували пошуки в інтернеті через Google і склали рейтинг автомобілів, які найбільш запитувані в Європі.

Про це пишевто24".

Команда аналітиків проаналізувала кількість пошукових запитів, пов'язаних з 64 марками автомобілів: преміум, середнього і економ-класу.

На першому місці опинилася марка BMW. Цей німецький виробник дуже популярний в 15 країнах, серед яких Велика Британія, Німеччина, Австрія, Угорщина і більшість країн Балканського півострова (Сербія, Чорногорія, Македонія та ін.).

На другому місці - Mercedes-Benz. Вона лідирує в 10 країнах - Азербайджані, Вірменії, Албанії, Росії, а також в деяких країнах Західної Європи (Португалія, Люксембург, Бельгія).

Автомобілі Toyota посідають третє місце. Серед їхніх шанувальників такі країни як Польща, Латвія, Литва, Болгарія і Греція.

На четвертому місці з рівними результатами виявилися Volkswagen і Tesla. Американська марка електромобілів лідирує в Ірландії, Ліхтенштейні, Норвегії та Швейцарії. Volkswagen припали до смаку українцям, білорусам, іспанцям і італійцям.

П'яте місце в Hyundai, їх найчастіше шукають в трьох країнах: Чехія, Словаччина і Ісландія.

Peugeot і Renault, і шведська Volvo замикають рейтинг. Любителями Peugeot виявилися данці і французи. Решта учасників знайшли своїх шанувальників в Туреччині (Renault) і Швеції (Volvo).

Раніше автоексперти розповіли, як правильно порахувати вартість ремонту авто з США.