RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названі кращі авто для поїздок на природу і рибалку: фото і характеристики

Експерти, які раніше називали найкращі спорткари 2021 року, склали рейтинг позашляховиків, які ідеально підходять для їзди за містом.

ТОП публікує тематичне видання Top-cars.

Suzuki Jimny

Надійний позашляховик з передачею крутного моменту 4 × 4 і високим кліренсом зручний в експлуатації за будь-яких умовах. Місткий салон і низька витрата палива порадують власників.

Фото: tops-cars.ru

Mitsubishi L-200

Ідеально підходить для полювання і риболовлі, оскільки обладнаний потужним кузовом. Штатна модифікація оснащується мотором на 2,5 літра, потужністю 136 кінських сил, який працює з механічною коробкою передач.

Nissan Pathfinder

Позашляховик славиться високим рівнем комфорту і прохідністю, але головний мінус - ціна. Базова версія має мотор на 3,5 літра з варіатором, потужність якого становить 249 кінських сил.

Фото: tops-cars.ru

Toyota Land Cruiser

Модель ідеально поєднує в собі позашляховик і авто для щоденної експлуатації, і її цінують за міцність і надійність. Одне з останніх поколінь оснащується мотором на 4,6 літра (309 к.с.) або дизельним аналогом обсягом 4,5 л (249 к.с.).

Land Rover Defender

Відносно дорогий всюдихід з підвищеною прохідністю, надійною конструкцією і стильним дизайном. На бездоріжжі автомобіль незамінний. Остання модифікація з дизельним двигуном об'ємом 2,4 літра продається відразу з лебідкою.

Фото: tops-cars.ru

Nissan Patrol

Класичний автомобіль преміум-сегмента, розрахований на експлуатацію в будь-яких умовах. Може похвалитися сучасною електронікою, розкішним салоном, а подорожувати на авто по бездоріжжю комфортно.

Також до рейтингу кращих позашляховиків експерти внесли наступні моделі: УАЗ Patriot, УАЗ Hunter, Нива 4×4, Toyota Hilux Surf, Chevrolet TrailBlazer і т.п.

Раніше ми називали, десять кращих позашляховиків, здатних подолати будь-яку місцевість.