RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Як буде виглядати новий швидкісний гіперкар McLaren Artura: перші фото і відео

У мережі опубліковано фото і відео нової моделі спортивного гіперкара McLaren Artura, який може досягати максимальної швидкості 330 кілометрів на годину.

Про те, як буде виглядати цей автомобіль і які його головні характеристики розповідають на сайті driving.ca

Модель Artura оснащена 120-градусним 3,0-літровим двигуном твін-турбо V6. Ця частина гібридної силової установки виробляє 577 кінських сил. Інша половина гібрида - це електричний двигун на 94 к.с. Таким чином загальна потужність системи становить 671 л. с. Електродвигун знаходиться між двигуном і восьмиступінчастою коробкою передач, забезпечуючи компактність.

Літій-іонний акумулятор потужністю 7,4 кіловат / годину забезпечує пробіг на 30 км тільки для електричного руху.

Салон цієї моделі - поєднання мінімалістичної та функціональної розкоші. Дизайн сидіння Clubsport забезпечує комфорт в повсякденній їзді. Інформаційно-розважальну систему і зв'язок представляють два екрани, які дають водієві доступ до Apple CarPlay, Android Auto, оновлень програмного забезпечення Over-the-Air і останнім телеметричним даним McLaren Track.


Початкова ціна на McLaren Artura складе 280 000 доларів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автомобільні експерти склали новий рейтинг кращих суперкарів 2021 року. До нього увійшли найпопулярніші автомобілі Ferrari, McLaren або Lamborghini та очікувані новинки автопрому.