RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

До чого українцям готується на вихідні: синоптик дала свіжий прогноз

Найближчі вихідні, 22 і 23 травня, в Україні потішать чудовою весняною погодою - очікується до +26 градусів, невеликі дощі можливі місцями в неділю.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталка Діденко.

У суботу на всій території України буде сонячно, сухо і тепло. Впродовж дня очікується +20+24 градуси, в західних областях +17+22 градуси. У неділю на південному сході України - найтепліше, +23+26 градусів.

"Дощів завтра не буде, хіба що аж надвечір на заході з'явиться перший фронтальний дощ із грозою. У неділю, 23-го травня, цей атмосферний фронт із північного заходу принесе дощі в західні області України, на північ та в центр, окрім Дніпропетровщини. На півдні та сході втримається суха сонячна тепла погода", - пише синоптик.

Однак є і неприємні моменти: в суботу в західних областях України можливі сильні пориви південно-західного вітру, які можуть переходити до штормових 15-20 метрів за секунду.

Києві в суботу очікується сонячна погода з температурою повітря +20+23 градуси", - повідомила Діденко киянам.

За її прогнозом, у неділю,23 травня, в Києві денна температура повітря становитиме +18+21 градус, можливий дощ з грозою. Пр цьому не виключено, що дощ у столиці перетвориться на справжню зливу.

"Вдень у неділю ймовірність дощу більша", - додала синоптик.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Україну заллє дощами з грозами: синоптики дали прогноз на тиждень.