RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Під Одесою подружжя-"педагоги" специфічно готували дітей до школи: їм загрожує довічне ув'язнення, відео

В Одеській області поліцейські викрили подружжя, які вчиняли сексуальне насилля відносно малолітніх дітей. Збоченцям може загрожувати позбавлення волі на п’ятнадцять років або довічно.

Про це йдеться в повідомленні Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України на сторінці у Facebook.

На Одещині правоохоронці оголосили про підозру чоловікові та жінці, які під приводом індивідуальних занять із підготовки дітей до школи, вчиняли над ними сексуальне насильство.

Як з'ясували правоохоронці, в Біляївському районі 53-річна жінка надавала приватні уроки психолога-логопеда, на яких готувала дошкільнят до школи.

"Батьки приводили малюків на індивідуальні заняття, залишаючи наодинці з "педагогом". В цей час жінка схиляла діток до участі у сексуальних іграх зі своїм 57-річним чоловіком. Користуючись безпорадністю дітей, чоловік вчиняв над ними сексуальне насильство, а свої "розваги" зловмисник знімав на мобільний телефон", - повідомили в поліції.

Щоб діти не розповіли вдома батькам про "уроки", дружина педофіла застосовувала до діток прийоми психологічного тиску і залякувала їх.

"Правоохоронці зібрали доказову базу щодо розбещення двох діток, 2015 та 2017 років народження. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігурантів працівники поліції вилучили носії інформації та мобільні телефони", - додали в поліції.

На даний час подружжю оголошено про підозру за ч. 4 та ч. 6 ст. 153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України, до суду направлено клопотання про обрання фігурантам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинений злочин горе-"педагогам" загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком на п’ятнадцять років або довічно.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Броварському районі Київської області 49-річний онук зґвалтував свою 91-річну бабусю.