RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Готуйтеся заздалегідь до "сюрпризів": синоптик дала прогноз погоди в Україні до кінця тижня

В кінці поточного тижня, 29-30 травня, в Україні на всій території країни очікуються дощі та зливи.

Такий прогноз погоди опублікувала в своєму Telegram-каналі синоптик Наталія Діденко

За її даними, в четвер, 27 травня, в деяких регіонах країни пройдуть короткочасні дощі та грози, при грозах з'явиться поривчастий вітер. Практично без опадів буде в південній частині України і на сході. У західних областях є ймовірність локальних і невеликих дощів.

Температура повітря в країні прогріється + 20.. + 26 градусів. Тепліше буде на сході, півдні і в Дніпропетровській буде, де стовпчики термометрів покажуть + 24...+ 28 градусів.

"У Києві четвер буде з теплим дощем, очікується протягом дня + 21...+ 24 градуси", - повідомила синоптик.

На вихідні, 29-30 травня, практично всюди в Україні очікуються дощі і навіть зливи. Опади не передбачаються тільки у Волинській та Рівненській області. У неділю, 30 травня, над північною і південній частині України також розійдуться хмари і з'явиться сонце. Зате в центральних, східних та більшості західних областей (крім Волині та Рівненщини) пройдуть грозові дощі.

"На вихідні ще й похолодає, тому вибираючись кудись на відкрите повітря, прихопіть, особливо для дітей, легкі курточки. Східна частина в суботу ще порадує справжнім теплом, але і там у неділю посвіжішає", - попередила синоптик.

У Києві в суботу, 29 травня, також очікуються дощі, грози. Однак у неділю з'явиться сонце, стане сухіше, але не тепліше.

29-30 травня в столиці очікується зниження температури повітря до + 16.. + 17 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні літо 2021 року буде спекотним, з бурями, але високих температур повітря на початку червня чекати не варто.