RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Під Києвом чоловік здавав в сексуальне рабство своїх дочок і продавав дитячу порнографію

У Київській області співробітники Кіберполіції виявили факти поширення в мережі дитячої порнографії. Як виявилося цим бізнесом займався батько двох неповнолітніх дочок, який використовував їх як "моделей" для порно.

Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі.

Крім протиправного контенту, який продавав користувачам мережі зловмисник, він також пропонував своїм знайомим за гроші вступати в статеві стосунки з його неповнолітніми дочками. Один з них, 53-річний житель Київської області, від такої пропозиції не відмовився. Зараз йому оголошено підозру за ч. 1 ст. 155 (вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку) Кримінального кодексу України.

"Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує до п'яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває", - повідомили в поліцейській прес-службі.

Обвинувальний акт щодо торговця дочками було направлено до суду ще у вересні 2019 року направлено в суд. Судовий розгляд триває.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Кіберполіція викрила фінансову піраміду, на якій зловмисники збагатилися більш ніж на 100 мільйонів гривень. Вони обдурили понад п'ятдесят тисяч українців.