RU  UA

Україна тоне після дощів, але екстремали знайшли спосіб повеселитися

Минулими вихідними, 29-30 травня, більшість регіонів України накрила рясна злива. Внаслідок сильних дощів затопило декілька областей, та засмутили зливи не всіх. Деякі українці використали велику воду для спортивних розваг.

Подробиці - у сюжеті Апостроф News о 10:00 на Апостроф TV.

Сімферополь

Негода лютувала і в тимчасово окупованому Сімферополі. Там дощі затопили низку вулиць, штормовий вітер повалив дерева, а град розміром із горошину пошкодив автомобілі. Найбільше затопило залізничний вокзал та вулиці в районі Центрального ринку.

Не минулося і без травмованих. Від сильного вітру дерево впало на машину. Пасажира автівки відвезли у реанімаці, а проїзд перекрили.

Потік води змив щойно покладений асфальт та номерні знаки автівок.

Житомир

Тим часом житомиряни сприйняли зливу, як можливість для забав. У хід пішли навіть водні мотоцикли. Непрохідною стала вулиця Покровська та перехрестя Покровської та Грушевського. Пішоходам води було майже по пояс. А транспорт на цій ділянці виявився заблокованим.

Та знайшлися і менш екстремальні містяни. Серед водних розваг вони обрали відпочинок на надувному матраці. У соцмережах вже жартують: "Якщо житомиряни не їдуть на море, то море їде до житомирян".

Запоріжжя

А ось у Запоріжжі віддають перевагу сап-бордам. Там затопило місцеву набережну, тож люди взялися гребти на дошках.

Натомість автівки буквально пливли проїжджою частиною. Люди побоювалися залишитися без машини, адже води було по коліна.

Маріуполь

Не оминула злива і Маріуполь. Користувачі поширюють у соцмережах відео, як затопило дороги їхнього міста. Через зливу там ускладнився рух транспорту.

Тим часом синоптики попереджають, що початок літа українці зустрінуть вже без дощів. Опади вже сьогодні відступили від центральних та східних областей. Натомість температура повітря вдень складе +13 - +24 градуси.