RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

На Маріуполь обрушилася потужна злива - "тонули" авто і вдома: фото і відео стихії

Схід України, південь і центральні області накрили дощі, а в Маріуполі злива, яка не вщухала всю минулу ніч, стала причиною безлічі аварійних ситуацій.

Про це повідомляє Мrpl.city.

Зокрема в селищі Ляпино затопило будинки. В городах і садах місцевих жителів стояла вода. Подолати наслідки стихії людям допомагають рятувальники.

Постраждали і жителі багатоповерхівок - у багатьох з них протікають дахи.

"Бульвар Морський 38, сильно тече дах, топить квартири по всіх поверхах, тече по електрощитовій, може бути замикання", - написала під час зливи одна з мешканок міста.

У Приморському районі Маріуполя вода залила чотири поверхи в будинку №9 по проспекту Луніна, а в Центральному районі по бульвару Шевченка, 93 залило квартири з 9 по 4 поверхи.

На вулицях Італійській, 123 і Пилипа Орлика, 86 впали великі дерева. Наслідки негоди ліквідовують рятувальники аварійно-водолазної служби та ДСНС.

"ТСН" також показала відео з затопленого Маріуполя.

Як повідомляв "Апостроф", за прогнозом завідуючки відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту НАН Вазіри Мартазинової, справжня літня погода прийде в Україну не раніше 10 червня.