RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Житло від 100 гривень, аквапарк і дельфінарій: скільки коштує відпочинок в Кирилівці влітку 2021

У літньому сезоні 2021 року ціни на житло на популярному курорті на березі Азовського моря в селищі Кирилівка (Запорізька область) стартують від 100 гривень за людину на добу.

Про це повідомили на сайті Своі.city.

За такою низькою ціною відпочиваючим в Кирилівці запропонують житло зі скромними базовими умовами. У розпал сезону відпочинку в 4-місному номері економ-сегмента обійдеться 640 грн на добу (по 160 грн з людини).

Вартість номерів з усіма умовами та упорядкованою територією стартує від 250 гривень за людину.

Найдорожчі номери - в приватних пансіонатах з підвищеною комфортністю номерів на першій лінії моря. Залежно від сезону і кількості місць тут можна оселиться за ціною від 800 до 1900 гривень на добу. За такі гроші відпочиваючі отримають номер з хорошим санвузлом, зоною барбекю і басейном на території.

Також можна орендувати 3-4-місний будиночок на пляжі. Вартість проживання - 900 гривень до 20 червня, а з 20 червня по 31 серпня - 1300 гривень.

Крім теплого Азовського моря і не дуже високих цін на житло, відпочивальників у Кирилівці приваблює лунапарк на самому березі, а також такі приваби як аквапарк "Острів Скарбів" (вхідний квиток на цілий день коштує 590 гривень), кінний театр "Кирилівська січ", дельфінарій "Оскар" і сафарі-парк.

У Кирилівці також можна знайти місця, де займаються віндсерфінгом і кайтсерфінгом.

Раніше "Апостроф" розповідав, на які морські курорти можна поїхати влітку і про вартість відпочинку на них.