RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Під Києвом шостий день шукають 14-річну дівчинку: її фото і прикмети

Під Києвом зникла 14-річна дитина - Софія Москаленко пішла з дому 30 травня і впродовж шести днів місце перебування дитини невідоме.

Про розшук дитини повідомили в Telegram-каналі "Київ Оперативний".

Дівчинка близько 13:00 30 травня пішла зі свого будинку по вул. Вишневій в с. Гнідин, що в Бориспільському районі Київської області, і не повернулася. Наразі місцезнаходження Софії Москаленко невідоме.

В Бориспільському районному управлінні оголосили про розшук дитини і опублікували її прикмети та фото.

Софії на вигляд 15-16 років, зріст 160 см, худорлявої статури, волосся світле довге, обличчя овальне, очі зелені. В день зникнення була одягнута в брюки чорного кольору, кофту бежевого кольору, шкіряну куртку чорного кольору та чорні черевики на високій підошві.

В поліції просять усіх, кому може бути відомо про можливого місце перебування дівчини, повідомити в поліцію, зателефонувавши за номером спецлінії поліції "102".

Оновлено: Софія Москаленко знайшлася. У суботу, 5 червня, стало відомо, що дитина знаходиться в лікарні.

Як повідомляв "Апостроф", 29 травня в лісі біля села Свидівок (Черкаська область) пропав 6-річний хлопчик. Його пошуки тривали до самого утра. Близько 5:30 ранку в неділю 30 травня хлопчика знайшли біля болота, він злякано сидів, обіймаючи свою собаку, і плакав.