RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Недорого і ідеально для сім'ї: п'ять курортів на Азовському морі, куди варто поїхати

У літньому сезоні 2021 року курорти на березі Азовського моря знову стануть популярні.

НВ Шопінг підготував список 5 найкращих курортів.

Урзуф

Селище в Донецькій області. Море тут досить глибоке і вам не потрібно йти півкілометра щоб дістатися до глибини. При цьому лінія дна досить полога, а значить, купання безпечно навіть для дітей. В Урзуфі багато продовольчих і не тільки магазинів, є кілька сезоннних кінотеатрів, безліч кафе і барів і навіть є власний парк атракціонів.

Щасливцеве

Село в Генічеському районі Херсонської області, знаходиться на Арабатській стрілці, досить вузькій смужці суші, що відокремлює Азовське море від озера Сиваш. Щасливцеве характеризується частою вітряною погодою — тут пряма берегова лінія без мисів і бухт, які допомогли б перерозподілити потоки повітря.

Генічеськ

Це невеликий вітчизняний курорт. Генічеськ знаходиться в Херсонській області. Незважаючи на те, що Генічеськ зовсім невелике містечко, варіантів розміщення тут можна знайти дуже багато. Регіон користується попитом у туристів. Азовське море навколо Генічеська мілке і має піщаний берег. За містом є глиняні обриви, проте в самому Генічеську їх прибрали, створивши сприятливі умови відпочиваючим з обмеженими можливостями та сім'ям з маленькими дітьми.

Кирилівка

Селище розташоване в Якимівському районі Запорізької області, на двох лиманах — Утлюкському і Молочному. Море тут дуже мілке, а значить, тепле. Також тут є аквапарк і дельфінарій — , найбільший в Україні.

Бердянськ

Це велике місто, відпочинок тут буде комфортним. Тут маса розваг: аквапарк, дельфінарій, зоопарк, кінотеатри, дискотеки і кафе, а також безліч культурних пам’яток.

Раніше "Апостроф" розповідав, на які морські курорти можна поїхати влітку і про вартість відпочинку на них.