RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Тіло пролежало в колекторі тиждень: під Дніпром шукають вбивцю 8-річної дитини, відео

У Дніпропетровській області розшукують убивць восьмирічного хлопчика, тіло якого тиждень перебувало в занедбаному каналізаційному колекторі.

Про це стало відомо з сюжету ТСН.

Повідомлення в поліцію про зникнення з дому 8-річного жителя міста Покров Ібрагіма Огли надійшло лише 6 червня, хоча хлопчик зник ще за 4 дні до цього. Невідомо, чому його мати так пізно звернулася в правоохоронні органи. У поліції припускають, що це пов'язано з тим, що 33-річна жінка зловживає алкогольними напоями і веде розгульний спосіб життя.

За словами сусідів, мати Ібрагіма не працює, часто буває нетверезою і проводить час в компаніях, які збираються у неї вдома. Посиденьки часто закінчувалися бійками і викликами патрульної поліції.

Директор школи, в якій навчався хлопчик, ніяких скандалів за участю Ібрагіма не пригадує. За його словами, він навчався старанно, не пропускав заняття, хоча мав невеликі проблеми з дикцією і поведінкою.

"Ми маємо інформацію, що мати зловживає алкогольними напоями - можливо це є причиною того, що вона звернулася в поліцію пізніше. Зараз відпрацьовуємо всі версії", - повідомила журналістам прес-секретар Нацполіціі Дніпропетровської області Анна Старчевська.


Тіло хлопчика було виявлено за допомогою кінологів за сотню метрів від будинку, в покинутому каналізаційному колекторі. Тіло дитини було засипано шаром сміття. Слідів насильницької смерті на ньому не виявили. Причину смерті має встановити експертиза. У поліції розслідують цей випадок як вбивство.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Київській області загинув 13-річний хлопчик, який разом з батьками приїхав в село на дачу.